Team

På LRF Ventures har vi ett brett nätverk i det gröna näringslivet och djup kunskap om att få bolag att växa. Tillsammans har vi lång erfarenhet från bolags- och styrelseengagemang och har själva startat, utvecklat och sålt ett flertal bolag.  Martin Alexandersson och Anton Pedersen har erfarenhet som strategikonsulter och har arbetat med investeringsverksamhet samt flera stora strategiska initiativ inom de gröna näringarna.

Image

Teamet på LRF Ventures

Hör gärna av dig till någon av oss i teamet så återkommer vi inom kort!

Image

Johanna Rahm Juhlin

Samarbetspartners


För att kunna hjälpa din startup att utvecklas på allra bästa sätt samarbetar vi med andra aktörer i LRF-koncernen som har olika typer av spetskompetenser i ekosystemet.

Image

Strategikonsulter inom det gröna näringslivet. Macklean hjälper dig med allt från marknadsanalys och affärsstrategi till styrning och implementering.

Image

Ta del av AGFOs omvärldsanalyser, spaningar och nätverk på temat Framtidens mat. Med jordbruk, forskning, produktion och handel i ett och samma nätverk, identifierar AGFO affärs- och utvecklingsmöjligheter i ett matsystem i omvälvning.

Image

Kommunikationsbyrån Brid hjälper dig med allt från kommunikations- och varumärkesstrategi till produktion och spridning av innehåll. Brid har specialistkunskap inom hållbarhetskommunikation och även djup kunskap om det gröna näringslivet.

Image
Det gröna näringslivets mediehus. Genom LRF Medias titlar ATL, Land Lantbruk, Land Skogsbruk, Lantmannen och Land kan du nå majoriteten av aktörerna inom det gröna näringslivet.